torsdag 1 februari 2018

Hei!

Godt nyttår! Det har värit kult å se alle barn och foraldre igjen efter semesteren, och hoppas alle mår bettre efter den tråkige influensan som har herjet på huset!

I Januari har vi hatt vinter som tema på Kristallen, eftersom det har värit lite snö och is har vi tatt hand om den biten selv. 
Barna har målat snögubber, "riktig" snö och gjort is i frysen. 
På Kristallen har vi endret litt på ateljén, slik att matrealer skal bli letter tilgjenglig for barna og lettere å anvende, vi arbeider med å presentere hur man anvender glitter for barna, så det skal bli like rolig for dem å klistre glitter til papir, som å helle det på gulvet :) 

Barna på Kristallen er fantastiske mennesker som kan utrolig mye selv, vi har begynt med at barna i större grad forsyner seg av mat selv, hjelper til å duke og til og med hjelpe til med disken! Dette verker som at alle barna tycker er roligt och det er kult å kunne selv!


I Februari vil vi fortsette med å ge barna mulighet til å klare selv, vi vil også fokusere mye på de fire grunnkjenslane et menneske har: GLAD, ARG, REDD, LESSEN. Vi kommer at fordype oss ekstra i boken "Säg förlåt". 
Den siste tiden har det värt populärt å synge "Broder Jacob" i barngruppen på ulika språk och bolibompa som har sångar om ulika känslor, vi tycker det hadde värit kult å bygge musikkstunder runt dette som barna viser interesse for.

HUSK AT PERSONALEN HAR VU DAG 12. FEBRUARI OCH FÖRSKOLAN ÄR STÄNGT!


Tack for denna månaden! - vi glädjer oss till februari!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar